پارسا نهال سبز كوچكمپارسا نهال سبز كوچكم، تا این لحظه: 15 سال و 4 ماه و 20 روز سن داره
و پرهام فرشته خوبيهاو پرهام فرشته خوبيها، تا این لحظه: 11 سال و 8 ماه و 16 روز سن داره

فرشته های آسمانی من

تلفن همراه و کودکان

1392/6/5 1:33
نویسنده : فهیمه
565 بازدید
اشتراک گذاری

mm

 سلام یاران گرامی و همراه.

فکر میکنم که شما هم تا حد زیادی از اثرات نامطلوب تلفن همراه برکودکان اگاه باشید.با این وجود اگر تا به حال این موضوع را جدی نگرفته اید.لطفا از این پس جدی بگیرید.در شرایطی که استفاده از تلفن همراه در هواپیماها و بیمارستان ها به خاطر تاثیر نامطلوب بر تجهیزات الکترونیکی، مجاز نیست، چطور انتظار می رود این امواج بر بدن ما، که یک سیستم الکتروشیمیایی بی نهایت حساس است. تاثیری بر جانگدازنند؟ پس بهتر است شرط عقل و احتیاط را پیش بگیریم و به کودکان خود در موارد غیرضروری اجازه استفاده از تلفن همراه را ندهیم.

بازی های رایانه ای موجود روی موبایل های امروزی چیزی از بازی های موجود روی رایانه های شخصی کم ندارد. این بازی ها به همان میزان که محبوب ترین بازی کودکان در این دوره لقب گرفته اند، می توانند به عنوان یک تهدیدکننده جدی برای سلامت روح و روان و جسم آنان نیز به شمار روند. روان شناسان همواره در بحث شکل گیری شخصیت رفتاری و گفتاری افراد به نقش ابزارهایی چون تلویزیون، کتاب و مطبوعات تاکید می کنند. اکنون با شکل گیری دنیای پیچیده بازی های رایانه ای هشدارها درباره آسیب پذیری شخصیت بچه ها و تأثیرگذاری آن بر جامعه شدت یافته است.

به عقیده روان شناسان آن گونه که نسبت به نقش این بازی ها در پرورش خلاقیت و شکوفایی ذهن و اندیشه کودکان و نوجوانان تأکید می شود، باید از عواقب ناشی از افراط در انجام بازی ها و نامناسب بودن بازی ها با سن آنها نیز هشدارداد.

این بازی ها همچون بسیاری از مصادیق فناوری باید در مسیر صحیح و جایگاه واقعی خود قرار گیرند تا بتوانند سودمند واقع شوند در غیر این صورت می توانند ضررهای بسیاری را در بر داشته باشند.

بحث اشعه های مضر تلفن همراه موضوع مهم دیگری است که باید مورد توجه قرار گیرد. کارشناسان سلامت هشدار داده اند کودکانی که در معرض امواج تلفن همراه قرار دارند چه در دوران جنینی و در رحم مادر و چه پس از تولد تا رسیدن به ۷ سالگی بیشتر با خطر بروز مشکلات رفتاری مواجه هستند. باید توجه داشت عمق نفوذ تشعشع الکترومغناطیسی ناشی از گوشی تلفن همراه در کودکان کمتر از۱۰ سال بیش از ۲ برابر بزرگسالان است. این میزان نفوذ برای کودکان کمتر از ۵ سال نیز به بیش از ۳ برابر می رسد. این در حالی است که کودکان به دلیل سیستم عصبی در حال رشد خود و جذب انرژی بیشتر نباید زیاد از تلفن همراه استفاده کنند. استفاده از سرویس پیام کوتاه یا «هندزفری» برای کودکان در این موارد توصیه می شود.

در کنار این مسائل نباید مشکلات فرهنگی استفاده از تلفن همراه را از یاد برد. در گذشته اگر پدر و مادری از دوستان فرزندشان خوششان نمی آمد، رفت و آمدهایش را کنترل می کردند یا نهایتا اجازه بیرون رفتن از خانه را به او نمی دادند و تلفن ها را خود پاسخ می دادند، اما با وجود تلفن همراه امروز امکان کنترل برای خانواده ها بسیار کم و دشوار شده، یک کودک می تواند به صورت پنهانی پیامک بفرستد یا ام ام اس دریافت کند بی آن که خانواده اش از این موضوع باخبر شوند.

دانش ضعیف اغلب والدین نسبت به ظرفیت های فنی گوشی، قیمت ناچیز سیمکارت های تلفن همراه، عدم ثبت هویت مالک نسبت به سیمکارت های اعتباری و... همه نکاتی است که می تواند کودکان را به قربانیان تلفن همراه تبدیل کند.

برگرفته از سایت بیتوته


پسندها (0)
شما اولین مشوق باشید!

نظرات (1)

الهه
9 شهریور 92 22:51
فهیمه عزیزم اینها رو ترجیح دادم تو وبلاگ خودت بنویسم.
یکی از اقوام نزدیک خودم پسرش رو برد یکی از مراکز استعدادیابی مثلآ معروف تهران. این مرکز کلاس هایی هم برای کودکان تیزهوش داره.
مدیر اونجا به مادر گفته بوده که تست آیکیو پسر شما 130 است. و مشکل عدم تمرکزئه وگرنه آیکیوش در حد 150 ئه!!!!!!!!!!!!!
نمی دونم اون مادر خودش متوجه شده یا نه اما به نظر من این حرف آقای مدیر یه جک بزرگه!
اولآ آیکیو 130 یعنی کودک تیزهوش. مدارس تیزهوشان از آیکیو 125 رو قبول می کنند و شاید از بین شاگردان یک دوره یکی دو نفر به 130 برسن!
بعد 20 نمره تغییر تست کنکور نیست که با دو تا تست غلط یا درست انقدر جا به جا بشه!
تفاوت نوابغ ما در همون یکی دو نمره است!!!!
و حالا مادر مورد نظر داره پسرش رو کلاس های مختلف اون مرکز استعداد یابی میبره!
اینا رو اونجا ننوشتم چون شاید روزی خودش بخونه و ناراحت بشه!
من به هیچ عنوان این مراکز رو قبول ندارم. چه جوریه که تست هوش همه بچه های این دوره زمونه روی 130 یا بالاتر از اونه؟!!!!
به نظرم اصلآ خودت رو درگیر این مسادل نکن دوست خوبم